Procurorii au reluat cercetările la casa lui Gheorghe Dincă

by Cristian Dobre

Procurorii DIICOT reiau, vineri, cercetările la casa din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente, urmând să îl ducă și pe acesta la fața locului. Testul poligraf de la sediul IGPR va fi amânat pentru o dată ulterioară.

Gheoghe Dincă se află alături de anchetatori în casa lui, unde le-ar fi ucis pe cele două adolescente, și participă, alături de procurorii DIICOT, la verificări.

Investigatorii au început, de asemenea, să spargă gropile betonate.


Gheorghe Dincă a fost audiat din nou în noaptea de joi spre vineri de către procurorii DIICOT, structura centrală, cei care au preluat ancheta. Gheorghe Dincă şi-a menţinut declarațiile anterioare, în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că testul poligraf la care Gheorghe Dincă ar fi trebuit să fie supus vineri a fost amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită.

Gheorghe Dincă a fost dus, joi, timp de o oră și jumătate, la sediul Institutului Național de Medicină Legală, unde a fost verificat medical de către medicii legişti. Expertiza psihiatrică va fi făcută săptămâna viitoare.

Bărbatul a fost huiduit, joi dimineață, de către mai multe persoane prezente la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de către aceștia în momentul transferului într-un alt corp de clădire din cadrul instituției.

Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea la casa de la Carcal va fi reluată vineri, după ce acesta a primit îngrijirile medicale.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments