Procesul dintre Larisa și Alin Oprea se mută la tribunal

by Cristian Dobre

Larisa și Alin Oprea de la Talisman s-au prezentat azi după-amiază la un notariat din zona Cișmigiu. Prima care a ajuns la cabinetul notarului a fost Larisa, însoțită de cei doi copii, urmată apoi de Alin, care a întârziat un pic. Cei doi s-au separat după 23 de ani de căsnicie.
Dacă inițial totul părea că decurge conform planurilor și că tot scandalul se va încheia astăzi, în fața notarului, se pare că procesul de divorț va ajunge pe masa judecătorilor. La ieșirea din cabinet, Larisa Oprea a mărturisit că nu s-a finalizat divorțul, iar asta din cauza lui Alin Oprea care nu este de acord ca ea să-i poarte în continuare numele.

”Nu am divorțat. Nu este de acord să păstrez numele, de aia nu am divorțat. O să vedem în judecată!”, a spus ea paparazzilor Spynews.ro
Citeşte întreaga ştire: Răsturnare de situație!Larisa și Alin Oprea nu au mai divorțat azi. Procesul se mută la tribunal

Zvonurile au fost confirmate. Larisa și Alin Oprea au divorțat azi, la notar, martori fiind cei doi copii. Astăzi după-amiază, soția artistului a fost fotografiată de paparazzii Click! în fața notarului, alături de Melisa (17 ani) și Adrian (21 ani), cei trei locuind la Londra și venind special în România pentru divorț. Se pare că Alin și Larisa au hotărât deja cum să-și împartă averea și au stabilit pensia alimentară pentru copii, ambii studenți la o facultate de prestigiu din Anglia. Conform click.ro, se pare că Larisa a rămas cu copiii, în imobilul pe care ce doi foști soți l-au împărțit până acum.

Relațiile lor de familie sunt reci

Decizia de a încheia acest mariaj a venit în urma fotografiilor în care Alin Oprea apare în compania altei femei, fiind zvonuri că cei doi ar avea o relație extraconjugală. În acești doi ani, Larisa a stat mai mult în Anglia, acolo unde cei doi copii sunt la studii, iar relația cu Alin s-a deteriorat. Deși au încercat să păstreze aparențele, cei doi soți au ajuns în fața notarului pentru a semna actele de divorț. După cum se vede și în fotografiile din ziua divorțului, copiii se pare că și-au ales tabăra, fiind de partea mamei lor.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments