Probleme de sănătate pentru copiii Mirelei Vaida

by Cristian Dobre

Odată cu venirea toamnei s-a instalat și sezonul gripal, care a provocat probleme de sănătate pentru copiii Mirei Vaida. Astfel, cu trei ”pui de om” în casă, prezentatoarea TV nu închide ochii toată noaptea pentru a-i veghea.

Deși abia a început sezonul rece, mulți copii au ajuns pe mâna medicilor din cauza gripei. Printre aceștia, după ce și Gabriela Crsitea s-a plâns de același lucru, acum se numără și princhindeii Mirelei Vaida.

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” are trei copii, doi băieți și o fată, de care se bucură zi de zi, dar pe care acum trebuie să îi vegheze minut de minut, căci au răcit.

Situația este mult mai gravă acum având în vedere că, pe lângă gripă, ne luptăm de luni bune și cu pandemia de coronavirus. Astfel, mulți părinți sunt îngroziți, la fel ca vedeta noastră, atunci când vede că micuțul sau micuții au început deja să aibă primele simptome de gripă.

Copiii Mirelei Vaida au răcit

Deși are o viață profesională plină, Mirela își dedică acum tot timpul copiiilor, pentru a-i repune pe picioare. Mai ales că nu vrea să îi ducă la spital, de teamă ca nu cumva să se infecteze cu virusul ucigaș din China.

Și, pentru că îi tratează acasă, așa cum îi spune medicul, pe care îl cheamă la domiciliu, artista spune că abia acum începe greul pentru ea, ca mamă, căci încep nopțile lengi, în care nu va putea pune geană pe geană.

Facebook Comments