PRO România se extinde în Arad. Daniel Cherecheș, coordonator la Chișineu-Criș

by Andreea Radu

PRO România începe extinderea în județul Arad prin cooptarea lui Daniel Cherecheș în coordonarea filialei din Chișineu-Criș. Rezultatele pozitive pe care le-a avut în zona fotbalului și simpatia pe care o are din partea oamenilor îl recomandă să reprezinte PRO România la Chișineu-Criș.

Ne bucurăm că oameni de bună calitate se alătură echipei noastre, aici suntem PRO profesioniști și cred că extinderea începută în județul Arad va aduce numai vești bune”, a declarat Victor Ponta.

Am acceptat o nouă provocare pentru mine și colegii care doresc să mă urmeze în acest proiect politic în care am foarte mare încredere! Sunt convins că alături de mine vor veni oameni bine pregătiți profesional, oameni tineri, oameni care vor să pună umărul la crearea unei organizați politice locale care să se ridice la așteptările comunității locale. Cred că în cei 15 ani de administrație și activitate politică am pus umărul la dezvoltarea infrastructurii în domeniul sportului. Sper ca PRO România să vă dea speranța și încrederea că împreună putem realiza lucruri frumoase pentru Chișineu Criș și Nădab”, a motivat Daniel Cherecheș înscrierea în PRO România.

Facebook Comments