Priorități de vedetă. „De ce trebuie să mai învăţ la geografie, când eu am Waze?”

by Dana B.

Fulgy de la Clejani a picat Bacalaureatul și nu a avut noroc nici la contestații, unde nu a primit notele necesare pentru a promova examenul. La o săptămână după afișarea rezultatelor finale la Bacalaureat, sora lui Fulgy, Margherita de la Clejani, a vorbit despre eșecul fratelui ei la examene. 

Margherita de la Clejani spune că în familie nu a fost o mare dramă faptul că Fulgy a picat examenul maturității. Ba mai mult, ea susține că fratele ei era axat pe alte domenii în timpul liceului și că la cele la care a susținut examenul, printre care Geografia, probabil…a adormit.

„A studiat la Dinu Lipatti. El e fost axat pe muzică, studiază pianul clasic şi cred că a adormit la geografie. El îmi spunea mie Magda la ce trebuie să mai învăţ eu la geografie, când eu am Waze?”, a mărturisit Margherita de la Clejani, la Xtra Night Show.

Fulgy de la Clejani a picat examenul de Bacalaureat la Geografie cu nota 3,7. Deși a făcut contestație, nota a rămas neschimbată. A făcut contestație și la Limba română și la Istorie, însă numai la prima a primit notă mai mare decât cea inițială.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments