Prinţul Harry şi Megan Markle, prima reacţie, după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

by Andreea Radu

Harry și Meghan s-au alăturat celebrităților care au transmis mesaje de susținere pentru Kate, după ce prințesa de Wales a anunțat că are cancer. Prim-ministrul Rishi Sunak și președintele american Joe Biden se numără printre cei care i-au urat prințesei de Waleslui Kate succes în recuperarea sa în timp ce celebritățile care au întâlnit-o pe prințesă de-a lungul anilor și-au arătat, de asemenea, sprijinul pe rețelele de socializare, notează antena3.ro.
Ducele și ducesa de Sussex au împărtășit un mesaj de susținere pentru cumnata lor, spunând: „Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace”.
Prințesa a anunțat vineri seară că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament preventiv de chimioterapie.
Într-o înregistrare video, viitoarea regină a spus că a vrut să aibă timp să le explice celor trei copii ai ei, George, Charlotte și Louis, „pentru a-i liniști că voi fi bine”, după săptămâni de speculații cu privire la sănătatea ei.

Facebook Comments