Printul Harry își acuză tatăl că l-a făcut să sufere

by webeditor

Vineri, 21 mai, au fost difuzate primele episoade din serialul produs de printul Harry, The Me You Can’t See, serial consacrat sanatatii mentale. Ducele de Sussex a facut din nou marturisiri cu privire la dezamagirile vis-à-vis de familia regala pe care o acuza de “neglijenta”.

Inca o lovitura dura pentru familia regala. Printul Harry aduce din nou in discutie absenta de empatie de care a dat dovada familia sa fata de el si de sotia sa, Meghan Markle in cadru unui serial documentar co-produs de Oprah Winfrey. Intitulat The Me You Can’t See, serialul disponibil incepand cu data de 21 mai pe Apple TV+ scoate in evidenta sanatatea mentala, bazandu-se pe marturisirile unor personalitati care au suferit de tulburari mentale precum celebra cantareata Lady Gaga.

Daca tu ai suferit, asta nu inseamna ca si copiii tai trebuie sa sufere

Fiul cel mic al printului Charles a revenit asupra copilariei sale, asupra decesului mamei sale, care l-a marcat pentru totdeauna, asupra infernului tabloidelor dar si asupra neglijentei familiei sale cu privire la problemele sale de sanatate mentala. Printul Harry a declarat ca initial credea ca familia il ajuta insa, toate intrebarile, cererile, semnalele trimise s-au lovit de o tacere si o neglijenta totala. Printul Harry s-a mai referit si la numeroasele dificultati intampinate inainte de nasterea fiului lor, Archie.

Printul Harry a mai adus in discutie si educatia rece si distanta oferita de tatal sau, printul Charles. Acesta a declarat ca, atunci cand erau mai mici, tatal lor ii spunea lui si fratelui sau William ca daca el a avut parte de suferinta in copilarie este normal ca si in cazul lor sa fie la fel. Insa, dupa parerea lui Harry, daca un parinte a suferit, asta nu inseamna ca si copiii trebuie sa sufere. Ar trebui sa fie exact opusul, parintii ar trebui sa faca tot ce le sta in putere sa transforme experientele neplacute in ceva pozitiv, de dragul copiilor.

In serial, printul Harry a mai vorbit despre sentimentul de neputinta pe care l-a resimtit atunci cand a murit mama sa, printesa Diana. A declarat ca a jurat ca va face tot ce ii sta in putere sa nu mai traiasca un astfel de eveniment traumatiazant.

Difuzarea serialului vine la scurt timp dupa publicarea unui raport care pune la indoiala metodele “inselatoare” ale unui jurnalist BBC care i-a luat un interviu in 1995 printesei Diana. Ancheta arata ca acesta a folosit metode inselatoare pentru a-i lua un interviu printesei. deliciul-viciilor.ro

Facebook Comments