Prințul Harry a dus-o pe Meghan Markle în “paradisul miliardarilor”

by Andreea Radu

Prințul Harry a dus-o pe Meghan Markle în Ibiza pentru a sărbători ziua de naștere a fostei actrițe. Cei doi nu s-au uitat la bani când a venit vorba de a se răsfăța timp de șase zile. Și-au luat bebelușul de trei luni și au poposit într-un resort exclusivist din însorita Ibiza.

Cei trei s-au cazat la Vista Alegre, un loc în care închiriază case de vacanță vedete de primă mână, precum DJ-ul David Guetta sau Paul McCartney, pentru care scot din buzunar între 20.000 și 120.000 de lire sterline pe săptămână, potrivit The Sun. Pe parcursul șederii lor, complexul, deși ferit de ochii curioșilor, a fost și mai bine păzit.

Harry, Meghan și bebelușul Archie au avut parte de „tratamentul regal”. Cei trei au avut în permanență la dispoziție un om care să se ocupe de buna desfășurare a tuturor activităților din casă (manager al vilei), de bucătar personal, majordom și ospătar, dar și un șofer care să fie mereu gata să îi plimbe într-un Range Rover luxos pe cei trei. Mai mult, în caz de nevoie, erau disponibili și un instructor de yoga, dar și un antrenor personal. Piscina de 50 de metri lungime, cele trei dormitoare și opt băi, dar și livingul imens și luminos au contribuit din plin la starea de relaxare deplină pe care au simțit-o membrii familiei regale.

Sursa: click.ro

Facebook Comments