Prinși în trafic sub influența băuturilor alcoolice

by Dana B.

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 35 de ani, din Chișineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, pe o stradă din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe raza municipiului, polițiștii Secției nr.2 Micălaca au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Șiriei, având o alcoolemie de 0,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 19 ani, din Macea, a fost depistat de polițiștii din Curtici în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/J, pe raza localității Sânmartin, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei celor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului pe drumurile publice.

Facebook Comments