Prins rupt de beat la volan, în localitatea Semlac

by Adrian Pavel

Polițiștii orașului Pecica au depistat, în noaptea de 23/24 noiembrie a.c., un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/D, în localitatea Semlac, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,07 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 22 de ani, din Pecica, a fost depistat de polițiștii Secției 2 Rurală Arad, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în cele două cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fără permis de conducere, a fost depistat un tânăr de 23 de ani, din Vinga, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, în Zimand Cuz. Din cercetări a reieșit că autoturismul i-ar fi fost încredințat, spre a-l conduce, de un bărbat de 27 de ani, din Mănăștur, care avea cunoștință despre faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere.

Cu dreptul de a conduce suspendat, a fost depistată, de polițiștii din Lipova, o femeie de 30 de ani, din Zăbrani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Lipova.

Toți cei depistați sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate