Principele Nicolae se căsătorește. Anunțul făcut cu puțin timp în urmă

by Dana B.

Principele Nicholas de Roumanie și domnișoara Alina-Maria Binder s-au logodit, nunta urmând să aibă loc în vara anului 2018.

Îmi face o deosebită plăcere să anunț logodna mea cu Domnișoara Alina-Maria Binder. Cererea în căsătoriea fost făcută în luna iulie a acestui an pe care am petrecut-o în Cornwall, Marea Britanie.

Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieților noastre. Ne unesc interesele și pasiunile comune, responsabilitățile pe care înțelegem să ni le asumăm dar și modul în care privim întemeierea unei familii. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună. 

Dintotdeauna am privit cu admirație și respect căsnicia bunicilor mei și aceasta îmi doresc să fie un drept exemplu pe care Alina și cu mine să îl urmărim în căsnicia noastră. Am cerut acordul părinților Domnișoarei Binder, aceștia dându-ne încuviințarea și bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împătășit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai, și familiei. Suntem încântați că am primit binecuvântările și mesajele lor de felicitare.

Nunta va avea loc în vara anului 2018„, se arată în comunicatul Principelui Nicolae

Facebook Comments