PRINCIPALA FAVORITA A TURNEULUI ITF DE LA ARAD SI-A ADJUDECAT TROFEUL (VIDEO)

by Calin Moga

Cea de-a XI-a ediţie a turneului ITF de la Arad, dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari, a ajuns la final. Finala a fost cea scontată, primele două favorite accedând în ultimul meci de pe tabloul principal iar câştigătoare a ieşit, cum era de aşteptat, slovena Tamara Zidansek, reuşind să câştige în două seturi, 6-1 6-4. Finalista Chantal Skamlova, Slovacia, a început mai greu primul set,reuşind să smulgă doar un game dar în setul secund a reuşit să meargă cap la cap cu game-urile, păcat de dublele greşeli de serviciu din finalul meciului.

” M-am simţit minunat la acest turneu şi în acest oraş, vreau să multumesc organizatorilor pentru desfăşurarea turneului şi sper ca anul viitor să nu mai vin aici, nu că nu mi-ar plăcea dar sper ca să reuşesc să pătrund în turnee mai valoroase” a comentat câştigătoarea turneului, în vârstă de 17 ani, Tamara Zidansek.

” Vă mulţumesc tuturor că aţi venit să vedeţi această frumoasă finală, suntem la cea de-a unsprezecea ediţie, trofeul „Ilie Năstase”, a fost un meci frumos disputat între favoritele unu şi doi al acestui turneu, încheiat cu victoria Tamarei. Mulţumesc Consiliului Judeţean Arad, Centrului Cultural Judeţean Arad şi Federaţiei Române de Tenis pentru sprijinul acordat şi sper ca la anul să fim din nou ajutaţi pentru organizarea ediţiei următoare” a afirmat directoarea turneului, Anela Freer.

Pentru performanţa obţinută slovena Tamara Zidansek a câştigat 12 puncte WTA.

Facebook Comments