Primarul Zăbraniului: ENEL blochează asfaltarea străzilor din comună

by Florian Popa

Primarul comunei Zăbrani, Marian Toader, aduce acuze grave firmei ENEL, despre care spune că blochează investițiile în comună. După ce anul trecut, Primăria Zăbrani a renunțat la centura ocolitoare, din cauza ENEL, acum aceeași firmă a blocat și asfaltarea străzilor, anunță Marian Toader pe pagina sa de Facebook.

„La fel ca și anul trecut când am renunțat la proiectul centurii ocolitoare a localității Zăbrani (deoarece valoarea lucrărilor trasate de Enel, spre executare pe banii noștri, depășea cu mult valoarea centurii ocolitoare), astăzi ENEL lovește din nou! Am primit de la această firmă privată AVIZ NEGATIV pentru toate străzile din comună, ce urmau să intre la asfaltare!
Sper ca organele abilitate ale statului să se autosesizeze asupra abuzurilor funcționarilor ENEL. Voi depune plângere penală și le voi cere drept despăgubire suma de 2,7 mil. lei reprezentând suma pierdută în urma neavizării acestui proiect!
PS. Am început procedura de predare a stâlpilor de pe domeniul public, deoarece aceștia aparțin comunei, nicidecum Enel!“, scrie Marian Toader pe pagina sa de Facebook.

 

Facebook Comments