Primarul Timișoarei a lăsat fără internet și Inspectoratul Școlar Arad

by Florian Popa

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, a anunţat, joi, că şi inspectoratele şcolare din Arad şi Caraş-Severin sunt afectate de tăierea cablurilor de pe stâlpi de la Timişoara, astfel că toate cele trei judeţe nu pot participa la o videoconferinţă organizată de Ministerul Educaţiei.

Potrivit inspectorului-şef al ISJ Timiş, Aura Danielescu, tăierea cablurilor de pe stâlpi a dus la distrugerea conexiunii speciale cu Ministerul Educaţiei.

Danielescu a spus că şi judeţele Arad şi Caraş-Severin au fost afectate şi nu au putut intra în direct cu Ministerul Educaţiei.

„Videoconferinţa de azi (joi – n.r.) cu Ministerul Educaţiei nu o putem ţine din cauza cablurilor tăiate. Sunt afectate şi judeţele Caraş-Severin şi Arad. Tot din această cauză. Şi aceste inspectorate aveau legături ce plecau de la noi. Aveam de discutat subiecte importante pentru această perioadă. Nu ştiu cum se descurcă acum colegii de la Caraş-Severin şi Arad, noi am rugat Bihorul să pună telefonul lângă microfonul terminalului şi ascultăm aşa”, a declarat Aura Danielescu.

Luni seara, primarul Nicolae Robu a condus echipele angajaţilor municipalităţii care au început să taie de pe stâlpi cablurile de internet şi televiziune ale operatorilor care nu şi le-au îngropat, aşa cum prevede o hotărâre de Consiliu Local din 2009. În urma acestei operaţiuni, o bună parte din zona centrală a Timişoarei a rămas fără internet şi semnal TV. Pe lângă persoane fizice, au fost afectate şi mai multe şcoli şi instituţii, între care şi Inspectoratul Şcolar Timiş.

Sursa: news.ro

Facebook Comments