Primarul Lipovei, Florin Pera: S-a semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea Grădiniței de pe str. Matei Corvin, cu fonduri europene

by Florian Popa

Contractul de lucrări pentru reabilitarea Grădiniței de pe str. Matei Corvin, a fost semnat azi. Lucrările vor fi demarate înainte de finalul acestei luni.

„Este un proiect derulat pe fonduri europene, prin POR , în valoare totală de 5.374.051,12 lei, care odată finalizat  va oferi pentru copilașii orașului nostru o nouă grădiniță cu program normal, construită la cele mai ridicate standarde și care le va asigura micuților cele mai bune condiții pentru desfășurarea activității, într-un cadru special, creat pentru ei.

Proiectul are 2 componente: una care prevede reabilitarea clădirii și cea de-a 2-a: care prevede reabilitarea trotuarului din jur, de pe ambele străzi, Matei Corvin și Ștefan cel Mare, clădirea fiind localizată pe colț, la intersecția celor 2 străzi.

Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit toate acțiunile pentru ca acest proiect atât de important  pentru învățământul Orașului Lipova să poată fi demarat în cel mai scurt timp posibil . Împreună continuăm să lucrăm pentru Lipova si cetățeni, pentru modernizare și dezvoltare!”, spune primarul orașului Lipova, Florin Pera.

Facebook Comments