Primarul Lipovei anunță extinderea rețelei de apă și canalizare, cu fonduri guvernamentale

by Andreea Radu

Primarul orașului Lipova, Florin Pera, anunță faptul că administrația pe care o conduce a obținut fonduri guvernamentale pentru o nouă rețea de apă și canalizare menajeră, pe strada Clujului. Compania Națională de Investiții va lansa în curând licitația pentru acest proiect, care va fi finanțat din fonduri guvernamentale.
„Am început ziua cu vești extraordinare pentru Orașul Lipova! Strada Clujului este tot mai aproape de a avea o noua rețea de apă și canalizare menajeră!
Proiectul de extindere a rețelei de apă potabilă, canalizare menajeră și branșamente pe Str. Clujului intră pe ultima sută de metri până la demararea concretă a lucrărilor. În urma întrunirii de azi de la București cu Doamna Manuela PĂTRĂȘCOIU – director general al Companiei Naționale de Investiții -SC CNI SA, am fost asigurați că toate etapele pentru acest proiect au fost îndeplinite cu succes, urmând a fi realizată procedura de achiziție a firmei constructoare și ulterior să fie demarate lucrările propriu-zise.
Obiectivul de investiție „Extindere rețea de apă potabilă, canalizare menajeră și branșamente pe Str. Clujului, oraș Lipova, jud. Arad”, are o valoare totală de 1.007.631,87 lei și este realizat prin Compania Națională de Investiții, SC CNI SA.
La finalizarea acestui proiect Str. Clujului va beneficia de o a doua investiție: reabilitarea structurii rutiere, prevăzută conform proiectului de reabilitare a celor 18 strazi aflat deja în desfășurare.
Acest proiect care vizează introducere de rețele de apă și canalizare menajeră nu este singular, în viitorul apropiat, alte zone ale Lipovei urmând a beneficia de același tip de proiecte“, anunță primarul Pera, pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments