PRIMARUL DIN ZABRANI ISI IMPARTE MUNCA INTRE ADMINISTRATIA LOCALA SI INTERIMATUL PDL LIPOVA (VIDEO)

by Calin Moga

Primarul comunei Zăbrani, Marian Toader, şi-a mai luat o atribuţiune de îndeplinit, pe lângă cea de administrator şi gospodar al localităţii, şi anume cea de interimar al Organizaţiei Locale PDL Lipova. Conform declaraţiilor sale, activitatea politică va consta în reorganizarea şi găsirea unui lider pregătit pentru alegerile locale din 2016. Marian Toader nu exclude chiar posibilitatea candidaturii sale la Lipova în detrimentu Zăbraniului, dacă sondajele îl vor situa pe un loc fruntaş.
Pe paln administrativ edilul doreşte finalizarea în acest an a lucrărilor începute, în special lucrările de canalizare a Zăbranului, terminarea lucrărilor la căminul cultural şi dispensarul medical din Neudorf şi dorinţe cea mai mare este asfaltarea tuturor drumurilor din comună.
La capitolul evenimente, primarul Marian Toader ne+a reamintit că în acest an se împlinesc 290 de ani de la înfiinţarea comunei Zăbrani, iar în perioada 14-17 august doreşte reeditarea kirchweih-ului din comunele nemţeşti, datină veche prin zona Banatului.
)

Facebook Comments