Primăria Tîrnova nu este capabilă să-şi asfalteze străzile, dar vrea să preia un drum judeţean

by Paul Anghel

Primarul comunei Tîrnova, liberalul Florin Farcaşiu, vrea să preia un drum judeţean pe care susţine că vrea să-l reabiliteze. Situaţia este una ciudată întrucât situaţia drumurilor şi a străzilor din comuna Tîrnova este una dezastruoasă.

Concret, Primăria Tîrnova a transmis Consiliului Judeţean Arad un document în care susţine că vrea să depună un proiect pentru asfaltarea drumului Măderat-Agrişu Mare-Arăneag. Acest drum aparţine CJA, instituţie care nu a fost în stare, de ani buni, să îl reabiliteze. Acum, cică Primăria Tîrnova poate depune un proiect pentru reabilitare, deci o simplă promisiune. Situaţia este cu atât mai lipsită de credibilitate, cu cât un procent scăzut din străzile comunei Tîrnova sunt asfaltate, aproximativ 30 la sută.

Este ciudat cum cineva care nu este în stare să asfalteze ceea ce are în propria administrare, vrea să preia şi mai mulţi kilometri de drum în gestiune.

Situaţia este una şi mai neclară, deoarece o parte din acest drum se află pe teritoriul administrativ al oraşului Pâncota.

Asistăm practic la un film cu proşti în care Primăria Tîrnova spune că va depune proiect pentru asfaltarea unui drum pe care nu poate fi proprietară în totalitate. Deci, şansele de a primi finanţare, în cadrul unui proiect, sunt nule.

De fapt, se doreşte ca administraţia judeţeană, condusă de Iustin Cionca şi Sergiu Bîlcea, să scape de criticile pe care presa şi locuitorii din zonă le aduc PNL şi CJA, întrucât ar da castana fierbinte din mâna lor către mâinile Primăriei Tîrnova.

Facebook Comments