PRIMARIA SFIDEAZA JUSTITIA: BARIERA DE LA STRAND A FOST MUTATA INAPOI (FOTO)

by Cosmin Mihuta

Administraţia Falcă este protagonista unui nou abuz demn de Rusia lui Putin. La o lună şi lumătate după ce a mutat bariera de la ştrand pe vechiul amplasament, dincolo de parcarea Corleone, reprezentanţii Primăriei Arad comit un nou abuz fără precedent şi mută aceeaşi barieră înapoi, înainte de parcarea cu pricina, unde sunt şi taxaţi cei care merg pe ştrand. Gestul celor de la Primăria Arad este inexplicabil şi, probabil, cel care a dat ordinul ar avea nevoie de un control psihiatric, poate astfel scapă de dosarul penal care îi va fi întocmit în urma acestei decizii.

Prin acţiunea de astăzi, cei din Primăria Arad încalcă practic hotărârea Curţii de Apel Timişoara, care a decis ca bariera să fie mutată dincolo de parcarea Corleone, la fel şi taxarea, iar accesul spre parcare să fie redeschis publicului. În urmă cu o lună şi jumătate, Primăria Arad a luat măsurile de rigoare, plătind din bani publici refacerea accesului şi mutarea barierei şi, tot din bani publici, au achitat 100 de milioane executorului judecătoresc. Astăzi, vedem că oamenii lui Gheorghe Falcă reiau abuzurile şi restabilesc situaţia de ilegalitate.

Omul de afaceri Leontin Aslău, patronul parcării Corleone, a chemat la faţa locului reprezentanţii poliţiei, care au luat declaraţii celor care taxau la intrarea de dincolo de Corleone, urmând să fie întocmit un dosar penal pentru nerespectarea hotărârilor judecătoreşti. „După ce am obţinut mai multe sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile, nu pot spune altceva decât că reprezentanţii Primăriei Arad nu numai că sfidează legea şi instituţiile statului, dar tertelesc şi numele României, considerat un stat de drept. În acest caz nu cred că avem de-a face cu un stat de drept“, spune Aslău.

Să sperăm că până la urmă cineva plăteşte pentru aceste abuzuri, fiindcă aici nu mai avem de-a face cu administrarea oraşului, ci cu vendete personale pe bani publici.

(Foto: Călin Ardelean)

 

cosmin.mihuta@livearad.ro

 

 

 

 

Facebook Comments