Primăria Oradea construiește grădinițe și creșe cu fonduri europene. Bibi se plimbă cu trotineta și vânează pensionari

by Florian Popa

Din fericire pentru Oradea și alte municipii din țară, nu toți primarii liberali sunt „profesioniști“ precum întâiul nostru edil, Călin BIBI Bibarț. Nu toți primarii se plimbă de dimineața până seara cu trotineta prin oraș, la braț cu șeful de la Miliția Locală, și nu toți umblă să ridice mașinile pensionarilor care merg la ștrand. Unii primari chiar au habar despre ce se întâmplă în administrația locală, despre cum se atrag fonduri europene și cum se administrează un oraș.

Iar Oradea este exemplul cel mai bun. Deși s-a schimbat primarul, lucrurile nu merg spre rău, cum se întâmplă la Arad. Ba din contră, se atrag în continuare fonduri europene, de data aceasta pentru învățământul preșcolar. Primăria Oradea a inaugurat astăzi cea mai modernă grădiniță, respectiv creșă din Oradea, situate în Parcul Industrial I. Primăria Oradea a răspuns astfel companiilor și, implicit, angajaților din zona industrială care și-au dorit să aibă aceste facilități cât mai aproape de locul de muncă.
N-ar fi rău ca și la Arad administrația locală să fie preocupată de învățământ în general și de cel preșcolar, în special. Nu e destul să avem un primar care se comportă ca la grădiniță, e nevoie și de unități de învățământ pentru cei cărora BIBI ar putea să le fie coleg.

Facebook Comments