Primăria Arad recunoaște: ZERO fonduri europene atrase în 2018

by Cosmin Mihuta

Deputatul PSD Dorel Căprar acuza, luni, într-un comunicat de presă, faptul că municipiul Arad nu va încasa niciun euro, în 2018, din fonduri europene. Imediat, reprezentanții Primăriei Arad, dar și un consilier municipal al cărui nume ne scapă (cu siguranță nici arădenii n-au auzit de el), au ieșit la atac cu comunicate de genul „ba pe-a mă-tii“. Adică, în loc să le explice arădenilor motivele pentru care n-au atras niciun euro la buget din fonduri europene sau să spună că din contră, au atras și să enumere proiectele, cei de la PNL Arad îl atacă pe deputatul Dorel Căprar pe te miri ce alte subiecte, care n-au legătură cu programele UE.

Practic, prin cele două comunicate, se recunoaște faptul că Aradul nu ia niciun euro din fonduri europene în 2018, confirmând declarațiile deputatului Dorel Căprar. Reprezentanții Primăriei Arad bat câmpii cu grație și ne amintesc faptul că vor depune diferite proeicte în perioada următoare, în încercarea de a obține fonduri europene, ceea ce nu are legătură cu afirmația deputatului: în 2018, nu se aduce un euro de la UE la Arad.

Tot Primăria Arad ne reamintește că în trecut, adică acum vreo patru-cinci ani, cu bani europeni a fost reabilitat Colegiul Naţional “Moise Nicoară” (care acum intră în reparații, așa de bine a fost făcută lucrarea), au fost reabilitate termic 971 apartamente, s-au reabilitat pasajele Grădiște și Micălaca, podul Traian și 9 străzi din centrul istoric vechi. Așa cum spuneam, aceste proiecte au fost realizate în urmă cu patru, cinci ani, or deputatul Dorel Căprar acuza faptul că în 2018 nu se aduc bani din fonduri europene, că Primăria Arad nu are în desfășurare investiții cu fonduri europene.

Ceea ce, iată, este confirmat și de către reprezentanții Primăriei Arad și de către un consilier anonim, care nu au fost în stare să dea exemple de investiții importante realizate în municipiul Arad, în anul 2018, pe fonduri europene, încercând să-și acopere incompetența mutând atenția spre alte subiecte.

Facebook Comments