Primăria Arad anunță o nouă acțiune de dezinsecție. Efectul e, din nou, ZERO

by Andreea Radu

Primăria  Municipiului Arad anunță că în colaborare cu Societatea Comercială DD CHIM SRL, a efectuat  în cursul acestei dimineţi o nouă acţiune de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Arad. Astfel, în intervalul orar 06.00-10.00 s-au desfăşurat lucrări de DEZINSECŢIE AVIO (combatere ţânţari cu avioane utilitare), urmând ca în cursul serii acesteia să continue între 19.30-21.30.

Cei din primărie anunță că substanţa utilizată în acţiunea de dezinsecţie este DELTATIM PLUS, o substanţă avizată de Ministerul Sănătăţii, folosită atât pentru reducerea populaţiei de ţânţari, cât şi pentru combaterea gândacilor, furnicilor, căpuşelor, puricilor, miriapodelor şi păianjenilor.

Efectul acestei noi acțiuni l-am putut simți cu toții pe pielea noastră. Țânțarii parcă sunt și mai mulți, față de zilele trecute, așa cum s-a întâmplat și după acțiunile anterioare, anunțate de Primăria Arad cu surle și trâmbițe.

Dar să nu disperăm. Până la finele lunii iulie se va interveni şi la sol, zic cei din primărie, cu accente în zonele de vegetaţie bogată, parcuri, aliniamente stradale cu vegetaţie, zonele riverane cursurilor de apă.

Facebook Comments