Noaptea minţii: Primăria ceartă UTA şi fanii, pentru că au făcut curăţenie la stadion în locul ei!

by webeditor

O adevărată nesimțire, cum își permit acești fani şi oficiali să folosească o cantitate nejustificată de apă pentru a înlătura mizeria de pe scaune. Și chiar s-a atras atenția, folosiți lavete umede pentru o curățenie impecabilă. Cum suporterii cei mai tineri nu știu cum se făcea curățenie cu periuța de dinți, rugăm pe cei care au făcut armata să facă un instructaj și niște ore în aer liber, de îndemânare, dar nu mai mult de 50 persoane. Nu putem trata altfel decât ironic acest comunicat al celor din Primărie, referitor la deficienţele apărute la stadion, cu privire la infiltrarea apei în vestiarul UTA-ei, ca urmare a curăţeniei făcute de suporteri. Nesimţirea atinge însă cote alarmante în rândul celor de la kilometru 0, care după ce au avut tupeul să inaugureze stadionul în mizerie, lăsând acţiunea de curăţenie în seama fanilor şi a două firme voluntare, acum îi mai şi ceartă pe cei cărora ar trebui să le strângă mâna şi să le mulţumească. Practic, oficialii clubului UTA sunt certaţi că i-au lăsat pe fani să spele scaunele şi în acest fel să ajute clubul!

În mod normal, un astfel de comunicat ar trebui să ajungă direct la coşul de gunoi, doar că arădenii trebuie să ştie cum gândesc şi procedează aceşti neica nimeni, ce conduc oraşul de vreo 16 ani. După ce şi-au bătut joc de UTA şi de fanii ei, plimbându-i pe coclauri timp de şase ani, având tupeul să inaugureze un stadion nefinalizat, astăzi îşi permit cu nonşalantă să certe fanii şi oficialii UTA-ei, pentru că s-au oferit voluntari şi practic le-a făcut lor treaba. Este clar că apa scursă pe tavanul vestiarului UTA-ei vine în urma unei lucrări prost făcute, dar cine plăteşte pagubele?

Cei care au semnat recepţia sau constructorul? Ne gândim deja cu groază la ploile de toamnă şi la vijelii, cu siguranţă apa nu va ocoli scaunele de la tribună şi apoi se va scurge iarăşi pe tavanul vestiarului. Pe cine va mai da atunci vina Bibarţ şi ai lui? Tot mai penibili de la o zi la alta, vor avea de dat multe explicaţii în perioada următoare, pe tema stadionului. Pentru că problemele de abia acum încep.

Comunicat primărie:

”Ca urmare a imaginilor și informațiilor promovate în mediul online în legătură cu deficiențele apărute la nivelul unuia dintre vestiarele Stadionului Municipal ”Francisc Neuman”, Primăria Arad face următoarele precizări:

Infiltrațiile la care se face referire sunt o consecință a folosirii unei cantități nejustificat de mari de apă pentru curățarea scaunelor din tribuna I. Cu toate că s-a atras atenția oficialilor clubului că scaunele trebuie să fie șterse doar cu lavete umede, sfaturile constructorului  au fost ignorate. Apa s-a scurs pe lângă șuruburile cu ajutorul cărora sunt fixate scaunele, iar rezultatul este cel care a fost mediatizat intens în utimele ore.  Până acum nu au fost înregistrate probleme de acest gen, cu toate că Aradul nu a fost ocolit în ultimele luni de precipitații semnificative cantitativ.

Pe viitor, se va apela la firme de curățenie profesionale care știu ce au de făcut astfel încât să evite apariția unor probleme de acest gen.”

Facebook Comments