Primăria anunță modernizarea unui sens giratoriu care… nu e sens giratoriu

by Andreea Radu

Primăria Municipiului Arad prin intermediul operatorilor de spaţii verzi a început reamenajarea sensurilor giratorii din oraş. Primul dintre acestea este, sensul giratoriu de pe strada Horia la intersecţia cu străzile Octavian Goga şi George Coşbuc, care de fapt nu este un sens giratoriu, ci o simplă insulă amplastă în acel loc, pe vremea când primarul Falcă avea pe acolo traseul spre casă. Cei care vin dinspre strada Horia au cedează trecerea față de cei de pe Coșbuc, deci nici vorbă să avem de-a face cu un sens giratoriu. Cel puțin pentru cei care au luat carnetul de șofer fără pile.

Pentru amenajarea peisagistică a fost folosită piatră decorativă albă, iar în mijloc a fost plantat un brăduţ argintiu, ne anunță primăria. La final au fost instalate indicatoarele rutiere şi elemente de siguranţă reflectorizante.

Sensurile giratorii din oraş vor avea un alt aspect. Am început cu intersecţia de pe strada Horia şi vom încerca să personalizăm fiecare sens giratoriu, astfel încât să creştem atât aspectul urban cât şi gradul de siguranţă în trafic.”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

 

Facebook Comments