Prima postare oficială a lui Bendeac după plecarea de la „iUmor”

by Andreea Radu

Mihai Bendeac a avut prima reacție de la plecarea sa din trustul Intact, unde a fost jurat în emisiunea de divertisment „iUmor”. Comediantul s-a despărțit cu scandal de postul de televiziune alături de care a lucrat atât de mulți ani, iar acum transmite un mesaj subtil conducerii.
Mihai Bendeac nu a comentat, în mod oficial, care au fost motivele care l-au determinat să încheie colaborarea cu „iUmor” fără să comunice cu șefii săi, însă a distribuit miercuri dimineață, pe 5 octombrie, în zorii zilei un clip care a lăsat de înțeles că se bucură pentru schimbarea produsă.
Potrivit Cancan, în primăvara anului trecut, actorul a fost la cuțite cu postul TV, după ce ar fi fost înjurat și – atenție – amenințat cu bătaia.
Pe 15 septembrie s-a dat vestea că Mihai Bendeac nu va mai participa la filmările iUmor. Unele surse menționează că la bază stă un contract solid, în care sunt stipulate clauze de confidențialiate care ajung la sute de mii de euro. Însă, în această perioadă, actorul încearcă ruperea înțelegerii cu postul TV, refuzând să se mai prezinte la filmări.

Facebook Comments