PRIMA IMAGINE CU «VASILICA 2014», BEBELUSUL LUI MIRCEA BADEA SI CARMEN BRUMA

by redactor

Carmen Brumă a născut miercuri, pe cale naturală, un băieţel de nota zece.

Vedeta a postat o imagine cu micuţul pe pagina sa de Facebook. În fotografie, Carmen stă întinsă în pat şi îl ţine pe „Vasilică 2014” ridicat în aer. Iubita lui Mircea Badea a postat şi un mesaj lângă imagine, în care le mulţumeşte medicilor de la clinica Regina Maria.

„Gata, in sfarsit am nascut:)! Natural, asa cum mi-am propus. Vasilica 2014 are 3,430 kg , 52 cm si , in curand, alt nume:). Multumesc colectivului medical de la Spitalul Regina Maria Baneasa pentru profesionalismul desavarsit. Ii sunt recunoscatoare doamnei doctor Luminita Enache pentru ca mi-a respectat si sustinut hotararea de a naste natural. Revin cu detalii”, a scris Carmen pe pagina de Facebook.

„Este o uşurare pentru că ambii sunt ok, din toate punctele de vedere. La mine detensionarea e o formă de fericire. Nu ştiu de ce a durat atât, a fost naştere naturală care nici nu ştii când începe, dar când se termină! A durat vreo 10 ore.

Am fost de la 5 dimineaţa la spital, dar nu asta e problema. Pot să mai stau încă o săptămână nedormit dacă e nevoie. Am scăpat de o încărcătură nervoasă, deci o traducem în termeni de fericire”, a povestit Mircea Badea, la Antena Stars.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/carmen_bruma-mircea_badea-vasilica_2014-prima_imagine_0_1833416661.html

Facebook Comments