Prețuri uriașe la primele concerte din această vară ale Deliei

by Cristian Dobre

Cântăreața Delia Matache, 38 de ani, și-a anunțat primele trei concerte din această vară, care sunt programate pe 5,6 și 7 iunie, de la ora 20.00, la Verde Stop Arena din București. Este un concert drive-in, așadar, unul pe care spectatorii îl vor urmări din mașini.

Deja biletele pentru spectacolul programat pe 5 iunie s-au epuizat, cu toate că prețul tichetelor este mare. Astfel, cel mai ieftin bilet – per mașină – costă 290 de lei, în timp ce un tichet la VIP se vinde cu 490 de lei, iar unul la Ultra VIP cu 990 de lei, conform bilete.deliaofficial.ro.

”După ce concertul drive in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului si a locației, mutând tot conceptul în oaza de verdeață din mijlocul orașului, la Verde Stop Arena din București”, au anunțat organizatorii. ”Sunt vremuri atipice și ne place să ne adaptăm”, a precizat Delia, mărturisind că a simțit permanent lipsa scenei, dorul de muzică și, mai ales, apropierea de public.

Evenimentele va fi organizate respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă.
Sursa: libertatea.to

Facebook Comments