Preţul pe care îl are Microlino, micro-maşina care a început să facă senzaţie pe străzile din România

by Andreea Radu

Microlino este micro-maşina care a început să apară şi pe străzile din România, mulţi şoferi preferând-o, pentru că se adaptează condiţiilor de trafic de la noi. Din lipsă de spaţiu şi a unor locuri de parcare, tot mai mulţi români apelează la mijloace de transport cât mai mici, astfel că tot mai multe Microlino au început să apară şi pe străzile din România.
Micro Mobility Systems este o companie elveţiană înfiinţată în 1996, de Wim Ouboter, şi care s-a specializat, mai ales în ultimii ani, pe producerea de vehicule adaptate la un trafic infernal. Microlino este un vehicul 100% electric şi care are patru roţi şi două locuri.
Micro-maşina poate să atingă o viteză maximă de 90 de kilometri pe oră şi poate să ruleze până la 230 de kilometri. În plus, Microlino este considerat un vehicul extrem de sigur, dar raportat la caracteristicile şi dimensiunile sale, nu la caracteristicile şi dimensiunile unei maşini normale.
În ciuda dimensiunilor reduse, un model Microlino poate ajunge să coste câteva zeci de mii de euro, în funcţie de performanţe şi dotări.
În general, un Microlino poate fi cumpărat cu preţuri cuprinse între 15.000 şi 20.000 de euro, dar specialiştii se aşteaptă ca preţurile să mai scadă, potrivit observatornews.ro.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate