Pretențiile lui David Guetta pentru concertul de la București

by Dana B.

David Guetta urmează să susțină un spectacol la București, în cadrul festivalului Timeshift, care are loc între 20 și 23 iulie, la Romexpo. Renumitul DJ francez a acceptat să mixeze din nou pentru fanii din România, însă nu înainte să își impună condițiile.

David Guetta le-a trimis organizatorilor festivalului o listă cu cerințe pentru a fi îndeplinite. Cele mai multe au fost legate de … scenă. Artistul francez a vrut să se asigure că totul este pe placul lui, așa că a trimis inclusiv dimensiunile pe care trebuie să le aibă scena, câți metri ăătrați de ecrane cu led-uri să fie amplajate de-a lungul scenei și câte în jurul pupitrului său.  David Guetta va cânta în penultima zi a festivalului, pe 22 iulie, închizând seria de concerte de la scena principală.Pe lângă pretențiile de ordin tehnic, David Guetta a fost destul de modest. El a mai cerut un apartament la un hotel de cinci stele, un șofer care să vorbească limba engleză, o gardă de corp care să-l se asigure că nu este implicat în niciun incident, dar și o asigure medicală, pentru el și echipa sa.

Mai mult, festivalul Timeshift a fost construit „în jurul” DJ-ul, deoarece doar pe 22 iulie acesta putea să vină în țara noastră. David Guetta nu este singurul DJ cunosct în întreaga lume care cântă în cadrul festivalului care are loc săptămâna viitoare la Romexpo. Pe scenă vor mai urca DJ Snake, care vine pentru prima oară în țara noastră, Faitless, Aron Chipa, Above&Beyond, Orbital, Loco Dice și Markus Schulz.

Prețul unui abonament pentru festivalul Timeshift pentru cele patru zile pornește de la 275 de lei, iar biletele pentru o zi costă aproximativ 150 de lei.

 

Sursa:  libertatea.ro

Facebook Comments