Prestaţiile europene ale gimnastei arădene Sonia Ichim, duminică, în direct pe TVR3

by Sorin Haut

UPDATE: Delegaţia noastră a ajuns cu bine la Kiev, unde Sonia Ichim urmează să se testeze, sâmbătă, pentru coronavirus. Dacă totul va fi bine, gimnasta CSM-ului are undă verde pentru participarea la Europene!

Campionatele Europene de gimnastică ritmică, ajunse la ediția cu numărul 36, sunt în plină desfăşurare la Kiev (Ucraina). După ce primele zile au fost rezervate junioarelor, în weekend vor concura senioarele, România fiind reprezentată de ieșeanca Andreea Verdeș și de arădeanca Sonia Ichim, care la 18 ani debutează la o întrecere de acest nivel în calitate de senioară! Prestaţiile arădencei le vom putea admira duminică, 29 noiembrie, între orele 14 şi 18, în direct pe TVR 3! Vicecampioană de senioare la individual compus şi de patru ori medaliată la Campionatele Naţionale din acest an, gimnasta de la CSM Arad a fost convocată în lotul României în locul Denisei Mailat (Olimpia București), nerefăcută după operaţie.

Pregătită la club de Daniela Chiriac, antrenoare care a şi însoţit-o la Europene, Sonia Ichim va încerca să profite de marea şansă ce i se iveşte la final de 2020, chiar dacă se confruntă şi ea cu uşoare dureri la genunchi. La ediţia din acest an a Europenelor, senioarele se vor întrece doar la individual compus. La junioare, România este reprezentantă de surorile Drăgan, Annaliese şi Christina, ambele de la CS Sportul Studenţesc.

Facebook Comments