PRESEDINTELE CJA, NICOLAE IOTCU: „ARADUL MAI ARE PARLAMENTARI LA PUTERE ?“

by Cosmin Mihuta

Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioţcu, atrage atenția asupra lipsei de implicare în problemele locale a parlamentarilor arădeni ai puterii. În același timp, îi invită pe aceștia să realizeze un bilanț lunar al activității lor parlamentare în interesul Aradului.

Suntem într-o situație paradoxală: după ruperea USL, Aradul are doar trei parlamentari, mai puțin de o treime din numărul mandatelor, care reprezintă puterea! Numărul s-a schimbat, dar atitudinea nu: și până acum aceștia au fost absenți din problemele locale, iar de acum la ce ne putem aștepta? USL a ratat ocazia de a face ceva pentru Arad (orice, doar să fii făcut ceva). De la PSD, rămas singur la Arad, în aceste condiții, ne putem aștepta la mai multe?”  spune Nicolae Ioțcu.

Președintele Consiliului Județean îi invită pe această cale pe parlamentarii puterii să realizeze și să facă public un bilanț al activităților lor parlamentare care vizează dezvoltarea Aradului sau reprezentarea intereselor arădene la București. „Cred că trebuie să le transmitem parlamentarilor noștri că dacă, odată ajunși la București, ei nu ne mai vor, noi totuși îi vrem și avem nevoie de susținerea proiectelor a Aradului în Capitală. Pun la dispoziția domniilor lor în fiecare lună un birou în care să poată prezenta bilanțul activităților lor parlamentare în interesul Aradului, în fața presei locale. Cine știe, poate domniile lor au nevoie de un impuls, să simtă că suntem atenți la faptele lor, iar asta îi va mobiliza. Nu inițiez acest demers cu răutate, ci din dorința unui parteneriat corect pentru Arad„,  a punctat Nicolae Ioțcu.

Facebook Comments