PREMIERII ROMANIEI SI UNGARIEI VOR INAUGURA AUTOSTRADA CARE LEAGA CELE DOUA TARI PE 11 IULIE

by Andreea Radu

Autostrada Arad-Pecica și noua vamă de la Nădlac vor fi deschise la data de 11 iulie, ceea ce va permite conducătorilor auto să circule pe autostradă completă de la Arad la Budapesta a precizat pentru Radio România Actualităţi Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri.
Noul punct de trecere a frontierei de la Nădlac dispune de 10 benzi pe sensul de ieșire din țară din care patru sunt pentru autoturisme, patru pentru TIR-uri și două pentru autocare și va elimina timpul mare de așteptare care se înregistrează în prezent la vama Nădlac de pe Drumul Național 7.
Astfel din 11 iulie, DN 68 A Deva-Lugoj-Timișoara va prelua o parte importantă a traficului de tranzit și va duce la o circulație mai degajată pe DN 7 Deva-Arad una dintre cele mai aglomerate șosele din România.

Din surse oficiale aflăm că inaugurarea autostrăzii va fi făcută în prezenţa premierilor Ungariei, Victor Orban, şi României, Victor Ponta, despre care există informaţii că va renunţa la perioada de recuperare pentru a fi prezent la acest eveniment.

Facebook Comments