Prefectura a sesizat Parchetul pentru neregulile de la ADI Deșeuri

by Cosmin Mihuta

Scandalul de la ADI Deșeuri ia amploare. Așa cum am arătat într-un material anterior, primarul Gheorghe Falcă și vicepreședintele CJA Sergiu Bîlcea încearcă să-l demită, prin metode mai mult sau mai puțin legale, pe directorul ADI Deșeuri, Adrian Țolea, care trebuie arătat arădenilor ca singurul vinovat pentru scandalul gunoaielor, ceilalți liberali urmând să se spele pe mâini.

Acțiunile din ultima vreme, conduse din umbră de Gheorghe Falcă și puse în scenă de Sergiu Bîlcea, au fost sesizate în mai multe rânduri Prefecturii Arad de către Adrian Țolea, directorul ADI Deșeuri, cel care a fost cercetat disciplinar și demis într-o singură zi. Prefectura Arad i-a transmis un răspuns directorului Adrian Țolea, prin care anunță că a sesizat Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad și Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, pentru a se lua măsurile legale în acest caz.

Vă reamintim că Serviciul de Investigare a Fraudelor a deschis încă un dosar, care vizează modul în care s-a organizat licitația pentru serviciul de salubritate, de către ADI Deșeuri. Mai mult, din informațiile noastre, scandalul gunoaielor se află și pe masa DNA.

Facebook Comments