Prefectul cu comportament de vătaf eșuat la birtul din sat a confiscat Ziua Drapelului, pentru a face pe plac găștii PNL

by Cosmin Mihuta

Prefectul Gheorghe Stoian, acest vânător însetat de funcții pentru el și familia lui, crede că tot ce mișcă în județul ăsta îi aparține lui sau găștii care l-a cocoțat în fruntea Prefecturii Arad. Cu un comportament de vătaf eșuat la birtul din sat, cum bine l-a caracterizat senatorul Mihai Fifor, Gheorghe Stoian s-a gândit ca Ziua Drapelului Național să fie o petrecere în „famiglie“, la care să fie invitați doar șefii lui din trecut, prezent sau viitor, adică Falcă, Cionca, Bibarț sau Bîlcea. Cei de la PNL, prin vătaful Stoian, au confiscat și această sărbătoare națională (la care au avut acces doar liberalii), sărbătoare care nu are nicio legătură cu funcțiile vremelnice pe care le dețin acești politruci școliți la curtea lui Falcă.

Senatorul Mihai Fifor a lansat un atac extrem de dur în urma acestei manevre de doi bani a celor care conduc azi Prefectura Arad și care confundă instituția și județul Arad cu propria moșie.

„Cand Stoian, Falca si gasca lor cred ca pot confisca Ziua Drapelului National…

Cu gandire si comportament de vataf esuat la birtul din sat, prefectul temporar numit, Stoian, organizeaza in dimineata aceasta o ceremonie publica de cinstire a Zilei Nationale a Drapelului Romaniei.

Pe ascuns, asa cum le sade bine, el cu gasca lui sinistra…Falca, Cionca, Bilcea, Giani, Bibart si, desigur, alti vreo cativa trepadusi liberali. Cred ei, ca in felul acesta pot confisca politic o zi de o asemenea insemnatate pentru natiunea romana. Nici nu te poti astepta la altceva din partea groparilor Aradului, care oricum nu inteleg nimic din insemnatatea celor trei culori, mandru arborate peste tot in lume.

Drapelul, ca si iubirea de Patrie, se afla profund sapate in inima fiecarui roman iubitor de tara si de neam. Cum sa explici tristilor astia ca sub drapel au luptat si cazut la datorie eroii neamului nostru, ca pe drapel am jurat credinta Patriei noastre, ca drapelul Romaniei, alaturi de credinta noastra crestina, sunt valori pe care nu le poti confisca si inghesui intr-o manifestare meschina dedicata pozelor electorale. Ar fi un demers inutil.

Ca sa merite sa explici astfel de lucruri lui Stoian sau lui Falca, ar insemna sa crezi, macar si 1%, in capacitatea acestora de a pricepe ceva. Iar eu singur nu cred asta.

Eu cred in faptul ca, in fiecare inima de roman, se afla amprentate cele trei culori – rosu, galben si albastru, iar inima care bate romaneste nu poate fi vreodata pangarita de pigmeii acestia vremelnici ai administratiei aradene“, scrie senatorul PSD Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments