PP-DD ARAD II SPRIJINA PE LOCUITORII NADASULUI IN PROCESUL CU FAMILIA COLTEU

by Sida Voicu

Filiala judeţeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu este alături de cei 40 de locuitori ai localităţii Nadăş care luptă, de ani buni, cu familia Colţeu pentru a-şi recupera terenurile.

Prim-vicepreşedintele PP-DD Arad, Cătălin Ţiţirigă, a decis ca alături de consilierii locali ai partidului din comuna Tauţ, să sprijine deplasarea localnicilor la procesul de la Făgăraş. „Oamenii sunt la capătul puterilor. Sunt disperaţi, obosiţi şi au nevoie de sprijin. Noi, cei de la Partidul Poporului Dan Diaconescu am decis să le punem la dispoziţie microbuse sau autocare pentru ca aceşti oameni să poată merge la procesul de la Făgăraş. Această înfăţişare va avea loc pe data de 26 februarie, iar noi îi vom sprijini din acest punct de vedere”, a declarat Cătălin Ţiţirigă, prim-vicepreşedinte al PP-DD Arad.

Cătălin Ţiţirigă mai spune că locuitorilor satului Nadăş li s-a făcut o mare nedreptate, prin retrocedarea a peste opt mii de hectare de teren unei singure familii. „Cred că oamenii din Nadăş sunt victimele unei mari nedreptăţi. În acest context, am decis să fim alături de ei, să îi sprijinim, atât cât putem în demersul lor de a-şi recupera pământurile”, mai completează Cătălin Ţiţirigă, prim-vicepreşedintele PP-DD Arad.

Facebook Comments