Povestea profesorului cu un bebeluș în brațe în timpul cursurilor

by Cristian Dobre

Un profesor de matematică din Statele Unite primeşte laude după ce au apărut în mediul online imagini cu el ţinând în braţe bebeluşul unui student, în timpul orelor, transmite BBC.

Micuţa Assata a fost adusă la unul dintre cursurile tatălui său, Wayne Hayer, acesta nereuşind să găsească o bonă. După ce a explicat situaţia, profesorul Nathan Alexander a decis să ţină copilul în braţe pe întreaga durată a cursului. Astfel, Hayer a putut „lua notiţe mai bune” în timpul orei. „Nu am copii momentan”, spune Alexander pentru Buzzfeed News.

„Eram îngrijorat că ar putea să înceapă să plângă, dar totul a decurs bine până la urmă. Copilul s-a comportat excepţional”, afirmă Alexander.

Unul dintre cei mai faimoşi absolvenţi ai universităţii unde predă Alexander este nimeni altul decât Martin Luther King Jr.

Profesorul, în vârstă de 34 de ani, i-a spus studentului că îşi poate aduce copilul la ore după ce a observat că trebuia să plece mereu mai devreme pentru a avea grijă de ea.

„Are două locuri de muncă, este student full-time, este implicat în programe de leadership şi este părinte”, spune Alexander despre Hayer. „Această fotografie cu mine şi copilul aminteşte de eforturile făcute de părinţi, în fiecare zi”, continuă profesorul.

Potrivit publicaţiei Buzzfeed News, Alexander a glumit în timpul orei că ar fi adormit-o pe fetiţă cu subiectul predat.

„Atunci când a început să adoarmă, le-am spus studenţilor că probabil sunt cel mai plictisitor om din lume acum”, spune acesta. Fotografia a fost distributită de foarte multe ori pe reţelele de social media, profesorul primind astfel numeroase laude despre abilităţile lui ca şi cadru didactic.

Acesta a scris pe reţeaua Twitter că apreciază „iubirea primită”, dar afirmă totuşi, pentru ziarul Atlanta Journal, că nu este „o excepţie”. „Cadrele didactice fac astfel de gesturi zilnic”, adaugă Alexander.

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments