Povestea lui Pudsey, câinele de care se îndrăgostise o națiune întreagă

by Dana B.

Pudsey, câștigătorul Britain’s Got Talent  în 2012, a murit, a confirmat ITV. Un metis între border collie, bichon frise și câine chinezesc cu creastă, Pudsey a devenit celebru în toată lumea după ce a câștigat, alături de stăpâna sa, Ashleigh, celebrul concurs de talente din Marea Britanie, scrie BBC News.

Perechea , Ashleigh  și Pudsey, a devenit renumită cu cele patru dansuri pe care le-a realizat în timpul emisiunii și a câștigat concursul cu o interpretare a temei Mission Impossible în finală, fiind primul număr cu un câine care a câștigat competiția.Aducându-i un omagiu lui Pudsey, vineri, Ashleigh l-a descris ca pe un „băiat frumos” care și-a schimbat viața.

Ashleigh a declarat că Pudsey, în vârstă de 11 ani, a murit joi după o scurtă bătălie împotriva leucemiei. „A trebuit să fac cea mai grea decizie din viața mea, să-l las pe băiatul meu frumos să doarmă la vârsta de 11 ani”, a spus ea. „Din momentul în care s-a născut, el nu mi-a adus decât bucurie pentru mine, și ca un câștigător al BGT, altor milioane de persoane care l-au iubit. Nici un cuvânt nu poate exprima cât de dor îmi va fi de el. Mi-a schimbat viața și am atâtea amintiri minunate din timpul petrecut împreună. El va fi întotdeauna în inima mea”.

Pudsey și Ashleigh, din Wellingborough, Northamptonshire, au lucrat împreună timp de 11 ani. În octombrie 2012, a fost lansată o carte intitulată „Pudsey: Autobiografia mea”, care prezintă felul în care trebuie crescute animalele pentru a câștiga faima.

De asemenea, Pudsey și-a jucat propriul rol pe marile ecrane, în filmul, ”Pudsey The Dog: The Movie”. Perechea a călătorit, de asemenea, în America, după ce a câștigat marele premiu și a avut apariții în America’s Got Talent și The Tonight Show cu Jay Leno.

Pe pagina oficială de Twitter a Britain’s Got Talent a fost postat un mesaj în care se anunța că „Suntem triști să auzim că astăzi l-am pierdut pe Pudsey, un câștigător minunat. Gândurile noastre sunt cu Ashleigh”. Și David Walliams, jurat la concursul de talente, a postat un mesaj de rămas-bun pe contul său de Twitter. „Adio unui câine foarte special de care națiunea s-a îndrăgostit”.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments