Povestea din spatele clipului „Verde împărat” lansat de Delia

by Dana B.

Povestea din spatele celui mai recent clip al Deliei , „Verde împărat”. Un copac butaforie de 6 metri înălțime și 3 metri diametru, un pian adevărat transportat în mijlocul naturii, o haină veritabilă de cioban și accesorii tradiționale din Bistrița, toate au fost piese de rezistență la filmări. Rezultatul este spectaculos.

Peste 15 ore de filmări în mijlocul unei păduri din apropierea Bucureștiului au fost necesare pentru ca atmosfera de basm a clipului să prindă viață în clipul regizat de Alex Ceaușu.

Piesa „Verde împărat” a fost cântată în premieră în show-ul „PsiheDelia” de anul acesta de la Sala Palatului, eveniment sold out care a avut loc trei zile la rând. Piesa este compusă de ea și produsă de artistă împreună cu Alex Cotoi. Anul acesta, Delia a lansat albumul “Live”, care include hiturile artistei „Cum ne noi”, „Da, mamă”,  „Cine m-a făcut om mare”, „Ce are ea”.

În culise la „Verde împărat”:

  • Echipa coordonată de scenograful Tibi Hristu a adus în mijlocul pădurii un copac imens, butaforie, de 6 metri înălțime și diametru de 3 metri.
  • Un pian adevărat a fost și el transportat de 6 persoane, printre copaci, până în mijlocul pădurii.
  • Delia a purtat o haină veritabilă de cioban. De asemenea, pentru că artista a dorit să insereze în această poveste despre natură și elemente din folclorul românesc, mai multe accesorii din portul tradițional au fost aduse de la Bistrița. Stilista Hilke Muslim a folosit în acest clip haine realizate special pentru proiectele Deliei.
  • Deși a fost foarte frig pe timpul nopții, Delia a trebuit să filmeze câteva cadre în picioarele goale, la temperaturi foarte scăzute.
  • Pentru unele cadre, Delia a fost nevoită să alerge pe tocuri, prin pământ, cu haina de cioban pe ea. Cu toate acestea, întreaga echipă a apreciat profesionalismul cu care artista a tratat fiecare situație.
  • Machiajele sofisticate, cu aplicații spectaculoase, precum și coafurile speciale au fost realizate de Diana Ionescu (make-up) și Livia Berceanu (hair).

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments