Poşta Română va livra din nou, la domiciliu, permise de conducere şi certificate de înmatriculare

by Andreea Radu

Poşta Română va relua livrarea la domiciliu a permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare după ce a câştigat un contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti. În baza contractului, Poşta Română va livra, la domiciliile titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor, scrie antena3.ro.
Pe durata de 4 ani a contractului se estimează a fi livrate aproximativ 9.600.000 de trimiteri. Poșta Română va livra aproximativ 2.400.000 trimiteri pe an.
Livrarea documentelor este asigurată în toate localităţile din România, iar beneficiarii vor primi documentele la domiciliu.
Contractul a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise la care au depus oferte trei participanți, printre care unii dintre principalii jucători locali de pe piaţa de profil. Poșta Română a avut însă oferta câștigătoare, cu un punctaj maxim.
Criteriul de atribuire a fost “cel mai bun raport calitate preț”, iar valoarea estimată a procedurii de achiziție a fost de 96.000.000 lei.
“Prin câștigarea acestei licitații, demonstrăm încă o dată că suntem pregătiți să concurăm, de la egal la egal, cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat.
În ultimii doi ani, furnizorul RAAPPS a fost tot Poșta Română, printr-un contract câștigat în fața competitorilor de pe piața de curierat”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

Facebook Comments