Porţi închise în fotbalul românesc, până pe 31 martie! UTA e şi ea afectată

by Sorin Haut

Din cauza epidemiei de Coronavirus, oficialitățile din Romania au decis să interzică adunările peste 1000 de oameni. Decizia afectează și meciurile din Liga 1, Liga 2 și alte competiții sportive, dar și spectacole și alte evenimente.

După ce în România au fost confirmate 13 cazuri de coronavirus, iar 13.000 de persoane se află în izolare, Ministerul de Interne a decis să ia măsuri dure. Astfel, au fost interzise evenimentele publice cu peste 1000 de persoane.

„Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile de astăzi. Știm că va produce nemulțumiri. S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a spus astăzi Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Ne vom întâlni de urgență și vom lua o decizie cât de repde putem”, a declarat Gino Iorgulescu pentru GSP.RO.

UTA va fi şi ea afectată de această decizie, la meciurile cu „U” Cluj, de pe 14 martie şi Pandurii, 28 martie, urmând să se joace probabil cu porţi închise! Ar urma, însă, ca derby-ul cu Rapid, de pe 8 aprilie, să se joace cu spectatori.

Facebook Comments