PONTA: „BATALIA «SELFIE»-URILOR! UDREA L-A ALES PE BASE, EU PE MIHAI STURZU SI 5000 DE TINERI”

by Andreea Radu

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o poză „selfie” de la mitingul electoral al TSD, dar şi pe cea a Elenei Udrea de la un eveniment al Fundaţiei Mişcarea Populară, comentariul alăturat fiind: „Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe Mihai Sturzu şi 5 mii de tineri!”.

„Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe MiMihai Sturzui 5 mii de tineri! Vă rog votaţi cine a ales mai bine?!?”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

În prima imagine, Victor Ponta apare alături de liderul TSD, Mihai Sturzu, în fundal fiind o parte dintre participanţii la mitingul electoral organizat vineri de TSD în Capitală, mulţi dintre aceştia purtând veste şi steaguri de culoare roşie.

A doua imagine este cea pe care liderul PMP Elena Udrea a postat-o, duminică, pe contul său de Facebook, poza „selfie” fiind făcută la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, în spatele ei apărând preşedintele Traian Băsescu susţinându-şi discursul la eveniment.

Poza înfăţişându-i pe Ponta şi Sturzu la mitingul electoral a fost postată şi pe contul de Facebook al liderului TSD, alături de alte „selfie-uri”de la eveniment. Într-una dintre imagini, Sturzu apare alături de Ponta, în fundal fiind un banner cu sloganul electoral al PSD de la europarlamentare.

De altfel, preşedintele PSD Victor Ponta a vorbit, vineri, pe scena evenimentului electoral organizat de TSD, despre acest „selfie”.

„În timp ce colegi ai noştri vorbeau, domnul Sturzu m-a rugat să facem un selfie şi m-am uitat să văd totuşi cum arătăm în poză, dacă arătăm mai bine decât Udrea şi Băsescu”, le-a spus Ponta tinerilor social-democraţi, pe scenă, alături de el fiind şi liderul TSD, Mihai Sturzu.

 

Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/ponta-batalia-selfie-urilor-dna-udrea-l-a-ales-pe-base-eu-pe-mihai-sturzu-si-5-mii-de-tineri-12571562

 

Facebook Comments