Pompierii arădeni au intervenit la două incendii, în ultimele 24 de ore

by Andreea Radu

În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat 34 de misiuni și intervenții. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 25 de solicitări.
Totodată, echipajul de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Arad a fost solicitat să intervină în urma unui accident rutier pentru extragerea unei persoane blocate între fiarele contorsionate ale autoturismului.
De asemenea, pompierii arădeni au acționat și pentru stingerea a două incendii, precum și în alte 6 misiuni în sprijinul comunităților, cum ar fi: verificări ale concentrației de oxigen din secțiile ATI, recunoașteri în teren și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
Cele două incendii izbucnite în ultimele 24 de ore au fost înregistrate la o anexă gospodărească a unei case din localitatea Aciuța, respectiv la tabloul electric al unei case din municipiul Arad.
Incendiile au fost localizate și lichidate prompt de către pompierii militari arădeni, suprafețele afectate fiind mai mici de 5 metri pătrați, în urma acestora rezultând strict pagube materiale.
Cauzele producerii incendiilor au fost flacără, prin nesupravegherea unui aparat de gătit, respectiv scurtcircuitul electric.
În acest sens, pompierii arădeni vă reamintesc măsurile de prevenire a incendiilor în sezonul rece:

Facebook Comments