Poloiştii de la AMEFA sunt cu gândul la barajul pentru play-off

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Poloul a luat şi el pauză, ca urmare a pandemiei de coronavirus, iar suspendarea tuturor întrecerilor din bazin a venit ca o consecinţă logică. În ceea ce priveşte situaţia actualului sezon, Federaţia Română nu a luat încă nicio decizie şi aşteaptă, probabil, să vadă cum vor decurge lucrurile. Antrenorul de la AMEFA Arad, Cristian Cosma crede că va fi destul de greu ca actuala ediţie a Superligii Naţionale să fie finalizată, mai ales că are în program play-off şi play-out, cu meciuri semifinale şi finale, în sistem „3 din 5”, respectiv „2 din 3”, pentru stabilirea ierarhiei finale:

„Suntem în vacanţă forţată. Le-am dat un program de pregătire fizică la domiciliu, pentru a rămâne în formă pe cât posibil, în perspectiva reluării Superligii. Mai aveam de disputat o etapă din retur, acasă, cu Sportul Studenţesc. Conform programului iniţial ar fi urmat un baraj pentru play-off, în care noi, aflaţi pe locul 6, indiferent de soarta ultimei confruntări din sezonul regulat, am fi întîlnit echipa clasată pe locul 3, poziţie disputată de Dinamo şi Corona Braşov.”

Şi competiţiile juvenile sunt suspendate, urmând a fi reluate după reînceperea şcolii. CS AMEFA are două echipe înscrise în întrecerea naţională, echipa de copii (12-13 ani) şi cea de juniori 3 (14-15 ani). 

Facebook Comments