Poloiştii de la AMEFA speră încă la play-off

by webeditor

AMEFA nu a renunţat încă la play-off şi la ultimul loc care duce în careul de aşi al Superligii Naţionale de polo. Dar pentru asta, arădenii au nevoie de un turneu perfect la Oradea, unde în acest week-end se va disputa turneul cu numărul 3, ultimul, din cadrul grupei valorice 5-8. Pe locul 6 în clasament înaintea meciurilor de pe Criş, cu 24 de puncte, echipa pregătită de Cristian Cosma vizează poziţia a 5-a, ocupată acum de Crişul Oradea, 27 de puncte, care le-ar permite celor de la AMEFA disputarea unui baraj pentru play-off. Rapid Bucureşti, 18 puncte şi Poli Cluj, 3 puncte, sunt practic scoase din calculele luptei pentru locurile 5-6.

Luptă strânsă pentru locul 5

Obiectivul nostru este locul 5, care ne-ar permite să jucăm cu locul 4 din cealaltă grupă, pentru un loc în play-off. Dar pentru asta avem nevoie, dacă Crişul câştigă cu Rapid şi Poli Cluj, de 3 victorii, inclusiv împotriva orădenilor. Teoretic avem şanse, dar nu va fi deloc uşor”, ne-a declarat antrenorul echipei arădene, Cristian Cosma, care nu are cum să nu îşi facă probleme atâta timp cât am intrat de abia de luni în apă, pentru că bazinul a fost închis. Sper să nu se resimtă asta în jocul nostru de la Oradea, cu toate că e greu de crezut că după o lună de pauză, cu doar câteva antrenamente, vom putea fi la nivelul pe care mi l-aş dori. O veste bună ar fi faptul că nu avem accidentaţi sau bolnavi. Voi conta pe acelaşi lot de anul trecut.”  

De abia de luni, în apă

AMEFA a mai disputat între timp şi câteva jocuri de pregătire la Bekescsaba, în Ungaria. La finalul turneelor din cele două grupe valorice, 1-4 şi 5-8, echipele clasate pe locurile 3 şi 6, respectiv 4 şi 5, se vor înfrunta în baraj, în sistemul cel mai bun din 3 meciuri, cu avantaj al bazinului propriu de partea celor mai bine poziţionate. Mai jos vă prezentăm programul turneului de pe Criş.

Grupa valorică 5-8

Turneu III (Oradea, bazin Crişul)

Sâmbătă

ora 09:00  AMEFA Arad – Poli Cluj

ora 10:30  Crişul Lancetti – Rapid

___________________________

ora 16:00  Poli Cluj – Crişul Lancetti

ora 17:30 Rapid – AMEFA Arad

Duminică

ora 09:00  Rapid – Poli Cluj

ora 10:30 Crişul Lancetti – AMEFA Arad

(sportularadean.ro)

Facebook Comments