Polițiștii au prins șoferul „trei în unu“: Beat, fără permis și cu mașina neînmatriculată

by Andreea Radu

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au depistat în trafic, mai mulți bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Astfel, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu pe linie rutieră, polițiștii au depistat: pe raza municipiului, pe strada Felix, un bărbat de 51 de ani, în timp ce conducea un moped având o alcoolemie de 0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe strada Pășunii, un bărbat de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe Bulevardul Revoluției, un alt bărbat care conducea o autoutilitară având o alcoolemie de 0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

A mai fost depistat în trafic de polițiștii Secției nr.3 rurale Chișineu Criș un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un moped neînmatriculat și având o alcoolemie de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor depistati conducând sub influența alcoolului au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Pentru cele comise-n trafic, cel din urmă bărbat depistat sub influența alcoolului este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni: conducere fără permis, conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și sub influența alcoolului.

Facebook Comments