Polițiștii arădeni au surprins în flagrant, doi bărbați care încercau să fure două biciclete

by Paul Anghel

Polițiștii Secției nr.2 Micălaca au depistat ieri, în flagrant delict, doi tineri care încercau să fure din scara unui bloc, două biciclete.

La data de 10 mai a.c., în urma unui apel efectuat la serviciul unic de urgență 112, cu privire la furtul unor biciclete, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din cercetări constatându-se următoarele: în scara unui imobil de pe strada Marcel Olinescu din municipiu, doi bărbați au fost depistați în flagrant, în timp ce încercau- prin tăierea lanțului asigurător- să sustragă două biciclete.

Fiind surprinși de organele de poliție, și încercând să se sustragă tragerii la răspundere penală, cei doi au pornit în fugă de la fața locului, însă, la mai puțin de 300 de metri de locul comiterii activității infracționale, sub forma tentativei, bănuiții,- doi bărbați, de 20 și 29 de ani- au fost imobilizați și identificați de polițiști.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării și probării activității infracționale a celor doi bărbați.

Facebook Comments