Polițiștii arădeni au prins mai mulți hoți care furau din magazine

by Florian Popa

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 22 de ani, din Vladimirescu, care la data de 2 februarie a.c., ar fi sustras dintr-un supermarket de pe Calea Timișorii, produse nealimentare în valoare de aproximativ 820 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit, cel în cauză fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii Secției 1 de Poliție Urbană Vlaicu au depistat, în flagrant delict, la data de 2 februarie 2021, doi bărbați de 25 și 29 de ani și două femei de 17 și 22 de ani, pe strada Cocorilor din municipiu, având asupra bunuri sustrase dintr-un supermarket de pe aceeași stradă, în valoare de aproximativ 860 de lei.
Bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Urbană Micălaca cercetează 3 bărbați, toți având 22 de ani, care la data de 2 februarie a.c., au fost depistați, în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau produse nealimentare în valoare de aproximativ 1.530 de lei, dintr-un hipermarket de pe Calea Radnei.
Bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite societății comerciale, toți cei în cauză fiind cercetați penal pentru furt.

Facebook Comments