Polițist omorât la datorie, de un tânăr care primise o amendă

by Dana B.

Chiar în ziua în care omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a accidentat mortal un politist in urmă cu doi ani, a fost condamnat la 23 ani de închisoare, un alt caz avea să șocheze opinia publică.

Un poliţist a fost înjunghiat mortal, joi seară, într-o gară din judeţul Suceava. Poliţistul care şi-a pierdut viaţa avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar Ionuț Epureanu, a precizat pentru newsbucovina.ro, că potrivit primelor cercetări, agresorul, din Valea Moldovei, l-a atacat pe la spate pe polițist, care se afla în misiune de patrulare pe peronul gării și i-a provocat o rană gravă la gât, iar polițistul a căzut la pământ.

Agresorul a continuat să îl înjunghie pe polițistul căzut în mai multe zone ale corpului.

Sorin Vezeteu era agent şef de poliţie, ajutor şef de post la Postul de poliţie Transporturi Feroviare Suceava.

„Sunt alături de familia îndurerată și de colegii din Poliția Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor șef post la Postul de Poliție TF Suceava.

Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta in aceste momente grele”, a transmis ministrul de Interne Carmen Dan.

Poliţistul, de la Transporturi Feroviare, a fost agresat de un pasager care tocmai coborâse dintr-un tren şi a murit la scurt timp după aceea. Potrivit primelor informaţii, agresorul, care nu avea bilet, ar fi fost amendat în tren de către poliţistul respectiv. Atacatorul a fost prins şi este audiat la postul de poliţie din gara Burdujeni, , conform digi24.

 

 

 

Facebook Comments