Poliția Rutieră a amendat firma care nu a deszăpezit Aradul

by Florian Popa

Așa cum bine ați observat cei care v-ați aventurat să circulați luni pe drumurile din municipiul Arad, firma care se ocupă de deszăpezire a fost ca și inexistentă. Lipsa de acțiune a firmei RER Ecologic Oradea, care a primit deszăpezirea prin atribuire directă din partea primarului Falcă (prietenii știu de ce), a făcut ca circulația în municipiu să fie un calvar.

Atât de prost au acționat cei de la RER, încât Poliția Rutieră Arad a decis să sancționeze societatea respectivă. „Întrucât condițiile meteo nefavorabile au îngreunat traficul rutier, iar societatea care avea obligativitatea de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant pe șoselele din municipiul ARAD nu a acționat, formându-se polei, polițiștii Biroului Rutier au procedat la identificarea și sancționarea reprezentantului societății respective. Conform art. 3 pct.1 din HG 1391/ 2006 si art. 105 pct.28 din OUG195/2002, societatea a fost sancționată cu 21 puncte de amenda, respectiv 3.045 de lei“, se arată în comunicatul Poliției arădene.

Amenda e cam mică, spunem noi, având în vedere „purcoiul“ de bani pe care-l primește RER Ecologic pentru deszăpezirea din municipiul Arad. Motiv pentru care le sugerăm celor de la poliție ca marți să-i mai tragă o dată la răspundere pe orădeni, cu o amendă mai consistentă. 3000 de lei sunt frecție la picior de lemn, față de sutele de mii pe care le încasează RER Ecologic de la Primăria Arad.

 

Foto: Facebook (Accidente Arad)

Facebook Comments