Poeziile lui Flick se studiază în școli

by Cristian Dobre

Denisa Hodișan le-a dat o veste extrem de mare celor care o urmăresc pe Instagram, dar mai ales elevilor cărora le plac poeziile soțului său.

Frumoasa orădeancă, mândră până peste cap, dar și extrem de fericită, a realizat un video și le-a mărturisit tuturor ce mare reușită a bifat Flick. Se pare că celebrul prezentator, sau mai bine zis, faimoasele sale poezii, au ajuns în manualele școlare, urmând să fie studiate de elevi.

Da, este cât se poate de adevărat, dar avem și cu ce să vă demonstrăm, căci mai jos găsiți atât reacția Denisei, cât și pe cea vedetei noastre, imediat după cele întâmplate.

Elevii vor studia poeziile lui Flick, ajunse în manualele școlare

”Vreau să vă spun că eu când am început să vorbesc cu soțul meu și-mi tot citea poezii și ne petreceam nopțile la telefon, ascultând poeziile sale geniale, mă tot gândeam cât de mândră aș fi, dar și cât de mult mi-aș dori, ca în viitor, copiii noștri să învețe poeziile lui sau să fie în manuale. Acum vă spun că acest lucru s-a întâmplat și în cărțile de testare sunt acum poeziile lui Flick. În sfârșit, copiii învață la școală ceva tare!”, a spus Denisa Hodișan pe pagina sa de Instagram.

Imediat după ce șatena a făcut totul public, a intervenit și Flick, care a ținut să mulțumească celor care au făcut acest lucru, bineînțeles, extrem de bucuros și mândru că munca sa de atâția ani a ajuns acum să fie studiată în școli.

”Mă bucur enorm pentru că s-a întâmplat acest lucru și mă bucur că unii oameni s-au gândit ca ceea ce am scris eu să ajungă în atenția copiilor”, a adăugat Flick.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments